Signnieuws

Color Concepts komt met Let’s Talk. Een talkshow die je op de hoogte houdt van nieuws, trends en updates in de visuele communicatie industrie. De eerste uitzending is op 23 juni.

Let’s Talk, een initiatief van Color Concepts, is een Engelstalige talkshow die aandacht besteedt aan nieuws, trends en updates in de industrie voor visuele communicatie. Gastheer Marco Roos gaat in gesprek met innovators, game-changers en leiders in de industrie om de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied te ontdekken en van te leren.

ColorBase Exchange 2021

In aflevering  op 23 juni om 16.00 uur CET (aanmelden kan hier) staat de zomerrelease van ColorBase Exchange 2021 centraal. ColorBase Exchange herdefinieert de manier waarop materiaalfabrikanten en wederverkopers verbinding maken, aldus Color Concepts. Deze release brengt nieuwe functies, nieuwe functionaliteiten en een nog groter potentieel voor het platform. Er wordt gepraat met visionaire personen achter dit project en early adopters om hun ervaring met het platform en de verwachte impact te delen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.