Signnieuws

Color Concepts heeft ColorBase Creative Studios gelanceerd – een videoproductiebureau dat zich richt op de grafische industrie. Daarbij horen vier nieuwe gezichten.

Van concept tot levering, Creative Studios heeft de technische kennis en creatieve  expertise om de berichten van de klant te vertalen in duidelijke en boeiende video’s. Dit is het creatieve team:

Kai Chaplin

Kai Chaplin is de professionele kapitein, divemaster, content creator en marketingexpert, stelt Color Concepts. Hij is nu de Creative Lead bij ColorBase Creative Studios. “Hij is de gek die met klanten praat om het bedrijf, het merk en de producten en diensten beter te begrijpen. Hij luistert aandachtig, leest tussen de regels door en bedenkt dan zorgvuldig een verhaal. Kai groeide op in de Bahama’s, studeerde in Vancouver, Canada, waar hij later leiding gaf aan het productcreatieproces van een contentmarketingbedrijf”, staat in het persbericht.

Dania Noseir

Dania Noseir – een allrounder – is de nieuwe Product Lead bij ColorBase Creative Studios. Zij beheert Creative Studios-projecten en zorgt ervoor dat alle verhalen die Chaplin maakt, worden verteld op creatieve manier. “Ze zorgt ervoor dat alles, van begin tot eind, soepel verloopt”, aldus Color Concepts. Ze is geboren en getogen in Dubai maar woont al tien jaar in Nederland.

Sander Roos

Sander Roos – een snelle leerling en een ondernemende, out-of-the-box denker – is de Production Assistant bij ColorBase Creative Studios. Hij visualiseert de verhalen die Chaplin maakt. Roos gebruikt de kracht van eenvoud, maar combineert dat met creativiteit. “Met oog voor detail weet Sander van elke video een krachtige boodschap te maken.”

Anh Chu

Anh Chu – een globetrotter, creatief denker, specialist in e-commerce en digitale go-to-market-strategieën – en nu een van de Product Managers. Ze komt oorspronkelijk uit Vietnam, maar studeerde in Finland waar ze haar bachelordiploma Facility & Business Management behaalde. Hier in Nederland deed Chu ervaring op in Sales en Marketing, en ging uiteindelijk werken bij Nike European Headquarters als Digital Go-To-Market Specialist.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.