Signnieuws

De Sign & Print Expo is van start gegaan. Van 26 tot en met 28 maart staat de Evenementenhal in Gorinchem in het teken van creativiteit en vernieuwingen binnen deze branches. Op de stand van Sign+ Magazine (J.124) kan iedereen een eigen coverfoto laten maken. 

Laat je eigen cover maken bij Sign+ Magazine (stand J.124).

Een praktische, inspirerende beurs waar bezoekers zich kunnen oriënteren op machines en materialen, maar ook kennis kunnen opdoen. Overkoepelend thema van deze Sign & Print Expo is street art. Wie op de hoogte wil blijven van de laatste trends en ontwikkelingen, kan gratis seminars en lezingen volgen.

Kijk in ons dossier voor meer informatie, openingstijden en nieuws van exposanten.

Coverfoto

Een coverfoto passend bij het beursthema ‘Street Art’.

Wie altijd al eens op de cover van een tijdschrift heeft willen staan, is van harte welkom op de stand van Sign+ Magazine (J.124). Laat u vastleggen voor ons ‘green screen’. Een cover van Sign+ Magazine met u (en uw collega’s) in de hoofdrol wordt ter plekke geprint.

Downloaden

U kunt uw eigen coverfoto ook downloaden. De foto’s zijn voor een deel te vinden op onze Facebook-pagina. En aan het eind van elke beursdag worden de coverfoto’s van die dag online gezet. Ze zijn te vinden via de volgende links:

Sign+ Magazine, stand J.124

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.