Signnieuws

Dag van de Buitendienst, op 24 november in Bussum, staat geheel in het teken van de buitendienst medewerker(ster). Rode draad is het verder professionaliseren en actualiseren van dit vak. Een initiatief van Jolanda Beerse van Top Productions en Paul van Montfoort van Van Montfoort training en consultancy.

Er zijn in Nederland ongeveer 300.000 buitendienst medewerkers, die elke dag bezig zijn met het bezoeken van relaties. Veel in het verkoopvak is gebaseerd op het gunnen van de handel. Alles draait om de relatie, maar natuurlijk ook om het vakmanschap.

Kennis en kunde
Verkoop is een prachtig vak dat helaas nogal eens in een negatief daglicht wordt geplaatst. Als je echt niets meer weet, wordt je gewoon vertegenwoordiger was een quote die je nog wel eens hoorde. Dit is gelukkig aan het veranderen en steeds vaker wordt verkoop gezien als een echt vak waarvoor je veel kennis en kunde moet bezitten.

Brug bouwen
De dag van de Buitendienst is een initiatief van Jolanda Beerse van Top Productions en Paul van Montfoort van Van Montfoort training en consultancy. Op deze dag zullen zij een brug bouwen tussen verleden en heden. De meest aansprekende managementlectuur zal de revue passeren, gecombineerd met de op praktijk gerichte vaardigheden , gericht op de kennis en kunde van vandaag en morgen.

Toonaangevende sprekers, die hun sporen op het gebied van Sales hebben verdiend, zullen messcherp onderwerpen aansnijden, die binnen deze doelgroep als zeer herkenbaar zullen worden ervaren.

Minutes of fame
Op deze dag zal er een combinatie worden gemaakt tussen praktijk en theorie. Onderdeel van het programma zijn pitches, spreken in het openbaar en ‘minutes of fame', kortom een boeiende, dynamische verzameling van onderwerpen met een zeer pragmatische invalshoek, aldus de organisatoren.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.