Signnieuws

Ddreklame kreeg de opdracht om de nieuwe huisstijl van leasebedrijf Alphabet, onderdeel van BMW, te vertalen naar de gevels van alle locaties in Nederland. Om een daguitstraling in blauw en nachtuitstraling in wit te realiseren, werd geperforeerde folie toegepast op de doosletters.

Knap staaltje werk

Met een hijskraan werden half februari de 1,5 meter hoge letters omhoog getakeld om een plekje te krijgen op het hoofdkantoor van leasebedrijf Alphabet in Breda. Een knap staaltje werk van ddreklame in Sliedrecht. ‘Bouw de uitstraling op de gevel van tien jaar geleden om naar de nieuwe huisstijl. Doe dit op een manier die de opdrachtgever ontzorgt en hou rekening met de huisstijleisen van het hoofdkantoor van moederbedrijf BMW.’ Met die vraag klopte het leasebedrijf eind vorig jaar aan bij ddreklame. Naast het hoofdkantoor moesten acht vestigingen van Alphabet worden voorzien van de nieuwe huisstijl. Het allround signbedrijf nam die opdracht graag aan.

Lees hier het volledige artikel ‘Nieuwe huisstijl voor Alphabet op de gevel’, dat ook verscheen in Sign+ Magazine 5-2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.