Signnieuws

DeltaSign, leverancier van bewegwijzering- en reclamesystemen, is volop in beweging. Een nieuw logo, vernieuwde website en het allerbelangrijkste: de introductie van de DeltaSign online productconfigurator.


De drie jonge honden van DeltaSign (v.l.n.r.): Ane Beuckens, Pieter van der Wijk en Arjan Douma. (foto’s Elske Bakker)

Met de komst van Ane Beuckens en Arjan Douma, nu respectievelijk manager en verkoper buitendienst, waaide er drie jaar geleden een frisse wind door het al dertig jaar oude DeltaSign Wayfinding Systems. Deze jonge honden, inmiddels versterkt met Pieter van der Wijk op sales, brachten nieuw elan in het bedrijf dat kort daarvoor verhuisde naar een ruimer pand op het industrieterrein in Stiens.

Binnen twee minuten

Begin maart lanceerde DeltasSign een nieuw logo en de vernieuwde website. De grootste innovatie betreft echter de online productconfigurator. Een signmaker kan daardoor op elk moment van de dag snel zelf een product configureren, visualiseren en calculeren. “Binnen twee minuten zit een offerte in zijn e-mailbox.”

Met de DeltaSign online productcalculator kan een signmaker op elk moment van de dag zelf een product configureren, visualiseren en calculeren.

Met deze online oplossing speelt DeltaSign in op een behoefte in de markt. In vergelijking tot vroeger is door de bank genomen namelijk minder parate technische kennis bij afnemers aanwezig, merken ze. “Dat is een ontwikkeling die je in de hele maatschappij ziet”, stelt Beuckens. “Vaak krijgen we vragen als: Hoe ziet het eruit? Hoe moet het in elkaar? In de nieuwe tool is alles zeer visueel. Het getoonde voorbeeld rendert niet op de centimeter nauwkeurig mee, maar je krijgt aan de rechterkant op het scherm wel direct een goede impressie hoe het product er in 3D uitziet. Wij hopen zo de groep afnemers die minder materiaal- en productkennis heeft, goed te kunnen bedienen.”

Assemblagevideo’s

Met de komst van de nieuwe configurator worden ook een nieuwe website en huisstijl gelanceerd. “De website heeft een andere jas gekregen en alle onderdelen zijn veel toegankelijker. Ook komen er assemblagevideo’s van producten op de site te staan. Als een signmaker een offerte via de configurator maakt, staat er meteen een QR-code bij. Als je die scant, kun je op YouTube direct de assemblagevideo bekijken.”

De opnames voor de assemblagevideo’s, die straks allemaal zijn te vinden op de vernieuwde website van DeltaSign, zijn in volle gang.

Lees hier het complete verhaal over de productconfigurator van DeltaSign in Sign+ Magazine nummer 2-2021.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.