Ga naar hoofdinhoud

Dertig jaar Isca Nederland

Signtoeleverancier Isca Nederland bestaat deze week precies dertig jaar. Genoeg reden om hier met het hele team feestelijk bij stil te staan.

In 1993 werd ISCA (Internationaal Sign Company Amersfoort) opgericht. Vanuit een boerderij in Amersfoort werd met drie werknemers gestart met het maken van lichtbakken voor aan de gevel. Het assortiment breidde zich in de jaren daarna uit, onder andere met POS-materiaal. De groei zette door, de schuur werd te klein en het bedrijf verhuisde naar Hoevelaken.

Advertentie
Advertentie

Breed assortiment

In 2007 werd in Hoevelaken een nieuw pand betrokken waar nu nog dagelijks, met ruim 25 werknemers, de signmarkt wordt voorzien van een breed assortiment aan producten. Variërend van plaatmateriaal, buizen & koppelingen, profielen, ledmodules en promotiemateriaal tot machines. Daarnaast worden in de eigen werkplaats maatwerkproducten gemaakt, zoals lichtreclames, freesletters en -logo’s, reclameborden, reclamezuilen en aluminium buizenframes.

Met het team in Hoevelaken werd deze week stilgestaan bij het dertigjarig jubileum.

Het pand van het jubilerende bedrijf in Hoevelaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis wekelijkse nieuwsbrief van Sign Benelux ben je altijd op de hoogte van het nieuws uit de signbranche, ontwikkelingen, acties en aanbiedingen.