Signnieuws

Duurzaamheid is het thema van het open huis bij Spandex op vrijdag 14 april. Belangstellenden kunnen die dag (tussen 10.00 en 22.00 uur) een kijkje nemen achter de schermen in het onderkomen in Veenendaal.

Net als in 2019 (foto) kan men tijdens het Open Huis bij Spandex kennismaken met nieuwe producten, niet alleen door te kijken, maar ook door het zelf uit te proberen.

Zorg voor het milieu

De keuze voor duurzaamheid als thema, is een logische, stelt het bedrijf. “Dit thema, in de breedste zin van het woord, ligt ons direct aan het hart”, laat Spandex weten. “Naast de zorg voor het milieu, kiezen wij ook voor duurzaam ondernemen. Vaak staan promotionele materialen niet bekend om duurzaamheid vanwege hun tijdelijke karakter. Tijdens ons open huis laten wij zien, dat het wel degelijk een optie is om te kiezen voor minder milieubelastende producten en materialen.”

Laagdrempelig

Bezoekers maken deze dag op laagdrempelige wijze kennis met de nieuwste producten en ontwikkelingen. Bovendien zijn diverse fabrikanten van zowel printmedia als hardware aanwezig en worden deze producten uitgebreid gedemonstreerd.

Wie graag een kijkje neem achter de schermen bij Spandex, via deze link kan je meer informatie vinden en je aanmelden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.