Signnieuws

Het duurzaam omgaan met kunststof substraten staat dinsdag 20 september centraal tijdens een kennisbijeenkomst van Fespa Nederland bij Vink Kunststoffen in Didam.

Circulaire economie

Centrale vraag tijdens deze clubmeeting van Fespa Nederland bij Industry Partner Vink Kunststoffen in Didam is: Hoe lever ik mijn bijdrage aan een circulaire economie in de kunststofketen?

Tijdens deze bijeenkomst, die om 14.00 uur begint, horen de bezoekers waarom duurzaamheid belangrijk is voor de toekomst van de industrie, welke duurzame kunststoffen er nu beschikbaar zijn en worden ontwikkeld, hoe het recyclen van kunststoffen in z’n werk gaat en krijgen ze uitleg over het circulaire programma ReVink.

Daarnaast is er een rondleiding door het bedrijf van Vink Kunststoffen en een expert zal namens een fabrikant informeren over de nabije ontwikkelingen in de wereld van kunststof.

Je kunt je voor dit evenement nu al opgeven door een mail te sturen aan: info@fespa.nl. Dan ontvang je een bevestiging van je deelname en het complete programma. Voor de clubleden van Fespa Nederland is deze bijeenkomst kosteloos te bezoeken.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.