Signnieuws

De Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) is maandag gestart met de productie van een unieke kampioensvlag voor Oranje. Het ontwerp lag al enkele dagen klaar. Het licht kon op groen na de spectaculaire zege van het Nederlands elftal op Brazilië.

Direct nadat de winst op voetbalnatie Brazilië ‘binnen' was, heeft DVC haar plannen om een speciale kampioensvlag in productie te nemen wereldkundig gemaakt. Algemeen Directeur Robert-Jan Hageman: "Heel Nederland is in de ban van de verrichtingen van Bert van Marwijk en zijn selectie. Logisch, het is immers lang geleden dat een mogelijke wereldtitel zo dichtbij was. Natuurlijk, er is eerst nog een halve finale, maar de kans op het kampioenschap is nu reëel. Ook bij ons bedrijf volgen we de ontwikkelingen op de voet. Het idee voor de kampioensvlag is echt uit collectief enthousiasme ontstaan."

Snel
Bedrijven en particulieren kunnen de vlag vanaf vanmiddag bestellen voor 15 euro )ex btw en verzendkosten) via www.vlaggenwinkel.nl. Hageman: "Dankzij ultramoderne productietechnieken kunnen wij in korte tijd een hoge oplage maken."

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.