Signnieuws

Easy Cut Studio 5.016 brengt een reeks nieuwe functies, waaronder nieuwe OS-ondersteuning, verschillende nieuwe stuurprogramma’s, evenals prestatie-optimalisatie en verschillende kleine bugfixes. De nieuwste software van Easy Cut Studio, ontwikkelaar van signmaking- en speciale grafische oplossingen, wordt momenteel uitgerold naar klanten en bedrijfsdistributeurs wereldwijd.

Easy Cut Studio

Een geavanceerde vinylsnijder is niet compleet zonder geschikte ontwerp- en snijsoftware, meldt het bedrijf, en de nieuwe software is ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. “Daarom biedt onze snijsoftware niet alleen een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface, maar ook alle gebruikelijke functionaliteiten die specifiek zijn voor snijprogramma’s”, is de uitleg van Easy Cut Studio. ”De software is geweldig voor zowel de beginner als meer ervaren gebruiker en compatibel met meer dan 500 verschillende vinylplottermodellen op de markt.”

Makkelijker en efficiënter

“De mogelijkheid om vinyl te snijden bestaat al heel lang. Wat we hebben gedaan, is dezelfde snijhardware gebruiken om uw snijklussen gemakkelijker en efficiënter te maken en materiaalverspilling te verminderen”, zegt Eric Lee, Product Director bij EasyCut Studio. “De nieuwe upgrades van onze easy-cut studiosoftware bieden aanzienlijk meer functionaliteit voor gebruikers van de vinylsnijoplossingen.”

De nieuwste versie van de software wordt volledig ondersteund door veel industriestandaard vinylsnijders, waaronder de merken BDF, CUYI, Vinyl Systems, Dragon, Blacksail en ROHS. Easy Cut Studio is compatibel met alle Windows-versies, inclusief Windows 11, en met Mac OS X 10.10 en hoger.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.