Signnieuws

Het educatieve programma voor Fespa Digital 2016 in Amsterdam is gericht op trends en mogelijkheden in digitaal printen. Op de beursvloer is een deel ingericht voor gratis bij te wonen ‘Digital Seminars’. 

De inhoud van de ‘Digital Seminars’ biedt toehoorders  inzichten in de digitale printtechnologie met inspirerende voorbeelden. De seminar sessies zijn gratis en vinden gedurende de vier beursdagen plaats op de beursvloer, hal 7 – stand T170. Bekijk hier het volledige programma.

Technology is not enough, Graham Reed, Global Print Strategies/ Varia Solutions
Technology is not enough, Graham Reed, Global Print Strategies/ Varia Solutions

Debat

Ook industrieel komt aan bod om te ontdekken hoe relevant printen is in het functioneel printsegment. Dit debat wordt geleid door industrie consultant en analyst Sophie Matthews-Paul met een panel industrie-experts. Zij presenteert ook een seminar getiteld ‘Back shoring and what it means’.

Colourmanagement en standaardistatie

Marco Olivotto, eigenaar van Marco Olivotto & C. leidt een seminar over colourmanagement in de cross media printwereld. In een tweede sessie praat hij over ‘The colour that refused to print’, waarin hij case studies aanhaald om printers te laten begrijpen hoe om te gaan met ‘onprintbare kleuren’, alsook het standaardisatieproces.

Marketingcommunicatie-experts Jan van der Spoel en Roland Biemans bieden in hun seminar praktisch inzicht in hoe ‘Connecting the Dots – the power of the persona’.
Gerrando Cerros van CMA Imaging, en Vicky Barrett van Clarins Fragrance Group spreken in hun seminar ‘There’s no excuse for inaccurate colour in retail applications’  hoe giswerk en toeval zijn uitgegroeid naar kleuraanpassing en -management, en waarom dit van vitaal belang is voor merkeigenaren in elke sector.

Textiel

Een ander voorbeeld van een lezingen binnen het Digital Seminar Programma is ‘3D printed clothing’. Een onderwerp dat Gavin Drake, directeur van Garment Printing, aansnijdt. Hij presenteert ook een seminar over ‘Direct to garment printing – should we or shouldn’t we? and Screen printing and direct to garment’. Justin Hayward is gastspreker van de sessie getiteld ‘Dye-sublimation digital textiles printing trends, drivers, markets and growth’.

Registreer u via de www.fespadigital.com voor een gratis entreekaart met de code ADOZ0704

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.