Signnieuws

Volgens Arjen Evertse, verkoopleider EMEA bij Mimaki, beweegt de grootformaat printmarkt onmiskenbaar verder in de richting van de ledUV-technologie. Ook bij rolprinters op 1,60 meter printbreedte.

Arjen Evertse, general manager sales EMEA bij Mimaki, in het Amsterdam Experience Centre: “Mimaki zag al vroeg dat ledUV de toekomst is.”

Mimaki was een van de eerste printerfabrikanten die ledUV omarmde en was daardoor al vroeg in staat deze nieuwe technologie ook te integreren in 1,60 meter brede rol-naar-rol printers die traditioneel werden uitgerust met (eco)solventinkten.

Evertse: “Onze Mimaki UCJV300 print & cut machine is inmiddels al meer dan drie jaar op de markt en de UJV100-160 serie is ruim een jaar oud. De introductie is een beetje ondergesneeuwd door de coronapandemie, maar feit is dat één op de drie rol-naar-rol printers die we in de sign- en graphicsmarkt verkopen inmiddels een UV-printer is. Die beweging van de markt is veruit de grootste trend van dit moment.”

Lees hier het complete interview met Evertse in het artikel: ‘Omarming ledUV trend van dit moment’, dat ook is te lezen in Sign+ Magazine nr. 1-2022.

Liever luisteren? Raadpleeg dan onderstaande podcast.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.