Signnieuws

Opticien Vizi in Antwerpen trekt de aandacht dankzij vindingrijke, creatieve en spitsvondige etalages. Verantwoordelijk hiervoor is decorstyliste Chantal Deboyser.

Decorstyliste Chantal Deboyser probeert met haar etalages kopers over de drempel te krijgen.

De kilometerslange Turnhoutsebaan in Antwerpen-Borgerhout is niet alleen een overdrukke weg van en naar het centrum van de stad, maar ook een rumoerige winkelstraat met ruim honderd zaken, verdeeld over beide kanten. Naast het overgrote deel van nietszeggende etalages, is er één die altijd de aandacht weet te trekken: opticien Vizi.

Specialisatie

“Voor een brillenwinkel is het geen opportuniteit om de etalage vol te proppen met brillen. De potentiële klant kan ze binnen in de winkel vinden”, vertelt decorstyliste Chantal Deboyser. Zij zit ruim dertig jaar in het vak en spitste zich al vrij vroeg toe op etalages voor brillenzaken. “Het is dus de bedoeling om de koper over de drempel te krijgen, wat doorgaans lukt.”

Hoe Deboyser de etalages laat opvallen en of het hier al dan niet gaat om sign, is te lezen in dit uitgebreide artikel: Creatieve etalage lokt kopers.

Het artikel verscheen ook in Sign+ Magazine 1 – 2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.