Signnieuws

Efi heeft een nieuw lid toegevoegd aan haar Vutek QS familie. Het betreft de Vutek QS3250, een 3,2-meter brede roll-to-roll UV-printer. Volgens Efi voorzien van innovaties voor meer applicatiemogelijkheden en een gemakkelijke media-handling.

De QS3250r 3,2-meter UV roll-to-roll printer heeft nieuwe functies zoals laser gestuurd dubbelzijdig printen en automatische temperatuurregeling van de platen. Het geautomatiseerde lasersysteem vereenvoudigt het proces van het dubbelzijdig printen, zodat betere registratie mogelijk is bij dubbelzijdige banners.

Warmtegevoelig
De nieuwe temperatuurcontrole biedt de mogelijkheid te printen op goedkopere warmtegevoelige materialen zonder kans op thermische vervorming. Hierdoor kunnen kosten worden bespaard en neemt het aantal applicaties toe.

Volgens Efi maakt de QS3250r zorgeloos printen mogelijk op een breed scala van flexibele media tot 125 inch dik. Met een resolutie tot 1080 dpi, is deze printer ideaal voor het produceren van superieure kwaliteit POS displays, indoor en outdoor posters, bewegwijzering, fleet graphics en behang toepassingen.

Fiery XF-rip
Alle Efi Vutek printers zijn geoptimaliseerd voor gebruik van Fiery XF, de Efi rip-oplossing voor grootformaat productieplatforms. De nieuwe Vutek QS3250r zal in het eerste kwartaal van 2010 worden uitgeleverd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.