Signnieuws

Epson heeft de platinastatus voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) gekregen van EcoVadis, dat geldt als onafhankelijk beoordelaar.

Door de platinaclassificatie, die in 2020 werd ingevoerd, behoort Epson naar eigen zeggen tot de top 1-procent van de sector. De afgelopen drie jaar kreeg Epson al de goud-status toegekend. De platinabeoordeling werd toegekend als erkenning voor de wereldwijde mvo-initiatieven van Epson. De EcoVadis-beoordeling richt zich op vier thema’s: milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen. Epson ontving ‘Uitmuntend’ (de hoogste score) voor het milieu, evenals hoge scores voor duurzame inkoop, arbeids- en mensenrechten en ethiek, waarmee het tot de top 1-procent behoort in de computer- en randapparatuurindustrie.

Zekerheid

Kazuyoshi Yamamoto, president van Epson Europe: “Duurzaamheid zit in ons dna, het is onderdeel van alles dat we doen. De platinastatus betekent dat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat elk aspect van ons bedrijf onafhankelijk wordt gecontroleerd en gecertificeerd en dat we ons volledig inzetten om aan de hoogste duurzaamheidsnormen te voldoen.”

De ecologische visie van Epson is hier te lezen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.