Signnieuws

ESC zal tijdens viscom 2011 (hal 8a, standnummer E50) aandacht vragen voor nieuwe mogelijkheden voor printsystemen op het gebied van POS en industriële productie. Een van ESC's sterke punten is de brede waaier van optimale digitale, zeefdruk en tampondruk machines.

Verscheidene digitale flatbed printoplossingen zijn beschikbaar voor industriële grootformaat toepassingen. Zo wordt de ESC-Jetrix bijvoorbeeld vaak gebruikt voor publicitaire doeleinden en glas afdrukken. De ESC-Daytona T660UV is erg geschikt voor het afdrukken op de mid-size formaten en kleine onderdelen.

Mimaki
De UV-LED-printer Mimaki JFXplus is het nieuwste lid van de ESC-programma. Het is ontworpen voor afdrukken op maximale groottes van 1600 x 1500 mm en 1600 x 3100 mm en blinkt uit in zeer precieze beeldkwaliteit. Zelfs karakters van maximaal 3 pt zijn mogelijk.

Zeer geschikt voor het afdrukken op kleinformaat zijn de UV-LED-printer Mimaki UJF-3042 en de solvent inkjet ESC-DirectJet PRO die kan afdrukken zonder voorbehandeling op bijna alle soorten van reclame materiaal.

Textiel
De serie ESC-DTG is speciaal ontworpen voor het snel afdrukken op zowel lichte als donkere, klein formaat textiel.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.