Signnieuws

Meer dan 20 bedrijven die lid zijn van Esma exposeren op Fespa München of nemen deel in het Esma-paviljoen in hal A6. In het paviljoen een industriële printshowcase en diverse expertsessies.

Het Esma-paviljoen beschikt over een industriële printshowcase en biedt expertsessies gewijd aan zeefdruk en digitale inkjettechnologieën, nieuwe marktkansen en printinnovaties.

De Industrial Print Showcase bevat voorbeelden van toepassingen van Esma-leden en hun klanten

Consistente groei

Sinds 1990 pleit Esma, de European Specialist Printing Manufacturers Association, voor de beste werkwijzen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van industrieel print- en drukwerk. Een markt met een consistente groei, aldus Peter Buttiens, CEO van Esma. “Met de expertise van onze leden fungeren we als een kennis- en netwerkhub voor iedereen die printen als een productieproces beschouwt. We nodigen Fespa-bezoekers uit verschillende marktsectoren uit om te praten over hoe zeefdruk en inkjet hun projecten kunnen ondersteunen.”

Paviljoen

Het Esma-paviljoen bevindt zich in hal A6, met op de stand vijf fabrikanten en leveranciers, zoals Fimor, Global Inkjet Systems, PVF, RK Siebdruktechnik en UMS, die daar hun ontwikkelingen en producten laten zien.

19 andere ESMA-leden hebben hun stands verspreid over de beursvloer, waaronder Agfa (B4-L10), CST (A6-B15), ColorGATE (B4-K26), EFI (B5-E10), Eptanova (B6-A70), ESC ( A6-B70), Fujifilm (A5-G15), Grafco (A6-B19), Grünig-SignTronic (A6-A10), Kammann Spezialmaschinen und Steuerungstechnik (A6-C60), Kissel & Wolf (A6-A13), Lotus Holland ( A6-D49), Marabu (B5-E28), Natgraph (A6-A30), Nazdar (B5-F50), Roland (A5-H10), Saati (A6-B30), SPS TechnoScreen (A6-A51) en Sun Chemical (B4-K10).

Esma-paviljoen – hal A6, stand A70

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.