Signnieuws
Marabu levert ook inkt voor op bidons

Marabu presenteert op Fespa 2019 zijn assortiment aan inkt voor grafische en industriële toepassingen. De inktfabrikant is gespecialiseerd in printen op verpakkingen, glas en plastic.

‘Een explosie aan mogelijkheden’, is de slogan van Fespa 2019. Marabu heeft deze leus geleend van de beursorganisator. De Duitse inktfabrikant biedt printoplossingen voor specifieke uitdagingen zoals printen op bidons, maatbekers en babyflesjes. De inkt is UV-uithardbaar op solventbasis, geschikt voor de laatste generatie printers van verschillende printfabrikanten. Ook zijn er coatings op waterbasis.

Veiligheid

Het bedrijf houdt rekening met de juiste samenstelling van de inkt. Als het bijvoorbeeld gaat om babyflesjes, dan mag de inkt niet loslaten en in contact komen met de nog gevoelige babyhuid.

Inkt op babyflesjes mag niet loslaten

Verpakkingen

Ook is Marabu, dat met al zijn producten op Fespa 2019 te vinden is, gespecialiseerd in verpakkingen. De Duitsers leveren UV-drogende zeefdrukinkt met lage migratie voor PE/PP-plastic voedselverpakkingen. Voedselverpakkingen moeten in het oog springen, consumenten aanmoedigen het product te kopen en ook nog eens de inhoud beschermen. Om deze reden worden inkten voor voedselverpakkingen onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles.

Marabu, stand E28, hal B5

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.