Signnieuws

Fespa trapt de campagne voor Fespa 2018 Global Print Expo af met de slogan: ‘Where Print Takes Off’. De beurs vindt volgend jaar plaats van 15 tot en met 18 mei in Berlijn.

De slogan heeft betrekking op de rol van Fespa als internationaal platform voor nieuwe technologieën, ideeën en toepassingen op het gebied van digitaal grootformaat printen, zeefdruk en textiel printen.

Substraten

Campagnebeeld Fespa 2018: Where Print Takes Off

Fespa 2018 is verspreid over 10 hallen in Messe Berlin. Eén hal zal volledig zijn toegewijd aan substraten als weerspiegeling van de kritische rol die media-innovatie speelt bij het mogelijk maken van de verscheidenheid aan applicaties.

De organisatie verwacht dat de beurs in 2018 de grootste ‘textielzone’ op Fespa ooit heeft. Dit jaar was er een toename aan exposanten die textieltoepassingen lieten zien en de vraag ernaar blijkt nog steeds te stijgen. Twee hallen gericht op textiel printen in Berlijn zijn dan ook al ingevuld.

 

European Sign Expo

Bezoekers van Fespa 2018 hebben eveneens toegang tot de European Sign Expo, een evenement dat is gericht op niet-geprinte signage. Daarnaast zijn er tijdens de vier dagen durende beurs allerlei educatieve en interactieve elementen.

Roz Guarnori, Divisional Director van Fespa: “Tijdens Fespa 2018 laten we Print Service Providers de vele mogelijkheden zin die hun output verbeteren en hun handel kunnen laten toenemen. Uit bezoekersdata weten we dat veel bezoekers aan onze beurzen op zoek zijn naar nieuwe gebieden van diversificatie. Dat wordt ondersteund door onze Print Census bevindingen uit 2015, waarin 45% van de respondenten aangaf dat de motivatie voor investeringen in digitale apparatuur is om een ingang in nieuwe markten te vinden met nieuwe producten en diensten. Wij zijn dan ook vastbesloten om Fespa 2018 de creatieve stop te laten zijn voor Print Service Providers.”

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.