Signnieuws

De Fespa Federatie start direct na de zomer met de e-learning cursus van Printing SA. De cursus is tegen een sterk gereduceerd tarief exclusief beschikbaar is voor Fespa-clubleden. Aanmelden vóór 23 augustus.

Deze onlinecursus laat deelnemers kennismaken met het complexe veld van kleurbeheer in de print-, verpakkings-, signage- en visuele communicatie-industrie. Naast de mediarijke onlinecursus maakt een live Color Management-clinic met Fespa’s Head of Associations & Technical Lead, Graeme Richardson-Locke, onderdeel uit van het programma.

In je eigen tempo

Je volgt deze onlinecursus dus in jouw eigen tempo op tijden dat het jou het beste uitkomt. Na het goed doorlopen van de cursus ontvang je een certificaat van deelname. De cursus is in het Engels duurt gemiddeld ongeveer 20 uur om ‘m volledig af te ronden.

De behandelde onderwerpen zijn:

  • Inleiding tot digitale kleur
  • Licht, verlichting en kleur
  • Kleurcommunicatie
  • Kleurmeting en controle
  • werken met ICC-profielen

Start met clinic

De start van de cursus zou prima kunnen beginnen met de Color Management-clinic, die door Graeme Richardson-Locke wordt gegeven op donderdag 16 september, van 12.00 tot 14.00 uur. Maar eerder starten kan natuurlijk ook. De kosten voor deelname aan de cursus is voor Fespa Clubleden € 195,-.

Wil je aan deze onlinecursus deelnemen? Stuur dan uiterlijk voor dinsdag 23 augustus een bericht aan info@fespa.nl. Direct na inschrijving ontvang je een factuur ter bevestiging. Deelname aan de cursus is alleen mogelijk na ontvangst van de betaling voor 26 augustus 2022

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.