Signnieuws

Donderdag 14 september organiseert SI’BON een netwerkevent. Dit jaar wordt per fiets en boot een ‘360 graden blik’ op Rotterdam geboden. Een mooie gelegenheid voor de aangesloten signbedrijven en leveranciers om informeel ervaringen uit te wisselen.

Vanaf 14.30 uur kunnen deelnemers aanmonsteren op het nostalgische schip de Nehalennia, dat ligt afgemeerd aan de Boompjeskade in Rotterdam (bij de Erasmusbrug) en om 15.00 uur van wal zal steken. Onder het genot van een drankje wordt naar het centrum van Rotterdam gevaren, waar de boot wordt ingewisseld voor een stalenros.

Fietstour

Tijdens deze fietstour met gids krijgen de deelnemers een 360 graden blik op Rotterdam in al haar facetten, geuren en kleuren. Daarbij worden bijzondere plekken in de havenstad aangedaan, waaronder locaties waar aangesloten erkende signbedrijven onderscheidend werk hebben verricht, zoals de Markthal en het museum Boijmans Van Beuningen.

Scheepsbuffet

Na deze fietstour van twee uur gaat men weer het schip in om vanaf het water een royale indruk te krijgen van de stadskern en de Rotterdamse haven. Vanaf 18.00 uur kan iedereen al varend genieten van een scheepsbuffet, waarna rond 20.00 uur weer zal worden aangemeerd op de kade.

Aanmelden
Dankzij de sponsoring van meerdere leveranciers bedragen de kosten van dit arrangement voor de bij SI’BON aangesloten signmakers 70 euro (exclusief BTW) ) en voor leveranciers 125 euro (exclusief BTW). Introducés zijn welkom. Inschrijven kan per e-mail naar info@sibon.nl met vermelding van de deelnemers (voor- en achternaam). Klik hier voor de flyer met meer informatie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.