Signnieuws

Op vrijdag 24 februari 2023 sluit de deelnametermijn aan de Fespa Print Census. Ondernemers uit de print- en signindustrie die nog willen meedoen aan dit internationale onderzoek moeten de enquête nu invullen.

Het doel van dit mondiale onderzoek is: inzicht geven in hoe de totale print- en signindustrie er nu voor staat. Waar liggen de verwachtingen? Waar zijn groeimogelijkheden? De resultaten die uit de enquête komen, zullen worden verwerkt tot een rapport. De Print Census werd in 2019 voor het laatst uitgevoerd. Het rapport van dit actuele onderzoek wordt verwacht vlak voor de internationale vakbeurs Fespa Global Print Expo in mei van dit jaar in München.

Nederlandse deelname belangrijk

Fespa Nederland meldt dat het fijn zou zijn als er nog een aantal Nederlandse ondernemers bereid is om de enquête in te vullen. Daarmee winnen de resultaten aan kracht op nationaal niveau. Het geeft dan een specifiek inzicht in de Nederlandse industrie.

Iedereen die deelneemt aan de enquete krijgt een samenvatting van het rapport kosteloos per mail toegestuurd. Dit aanbod geldt niet alleen voor Fespa Clubleden, maar ook voor bedrijven die niet aangesloten zijn.

De enquête is in het Engels, maar is nu ook vertaald in het Nederlands en kost ongeveer 20 minuten om in te vullen.

Klik hier om de ENQUETE te starten

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.