Signnieuws

Fujifilm lanceert de Acuity Prime Hybrid. Deze hybride UV-printer, die voortborduurt op de Acuity Prime vlakbed-serie, is voor het eerst te zien op de Fespa-beurs in München en kan zowel harde als flexibele media verwerken.

Fujifilm lanceert op Fespa de Acuity Prime Hybrid-printer, commercieel beschikbaar voor het einde van dit jaar.

De Acuity Prime Hybrid is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van printbedrijven die een breed scala aan media gebruiken, zoals Dibond, foamboard, acryl, polyester et cetera. Eén machine voor een verscheidenheid aan toepassingen.

Vlakbed

Bij gebruik als vlakbedmachine kan de Acuity Prime Hybrid printen op substraten tot twee meter breed. Het kan tegelijkertijd op maximaal vier platen printen en is voorzien van registratiepennen voor zeer nauwkeurig printen van rand tot rand. De Acuity Prime Hybrid kan afdrukken in productiekwaliteit leveren met een capaciteit vanaf 92 vierkante meter per uur. De printer is voorzien van tafels voor verwerking aan de voor- en achterkant om alle soorten media te ondersteunen en tegelijkertijd een gemakkelijke positionering van de media te vergemakkelijken.

Rolinvoer

De configuratie met rolinvoer kan worden geladen met twee rollen van elk tot 0,9 m breedte en de Greenguard Gold-gecertificeerde inkt maakt de printer, naast een groot aantal andere toepassingen, ook uitermate geschikt voor behangproductie.

De machine is standaard verkrijgbaar met vier kleuren (CMYK) en maakt gebruik van dezelfde sterk gepigmenteerde UV-inkten die worden gebruikt in de Acuity Prime. Kleine inktdruppels en nauwkeurige plaatsing zorgen voor een uitzonderlijke kwaliteit, zonder kleurverlies, zelfs bij printen op hoge snelheden.

Beschikbaarheid

In juni 2023 installeert Fujifilm een bètamodel in het Verenigd Koninkrijk en de geplande commerciële beschikbaarheid is voor het einde van dit jaar.

Fujifilm, hal A1, stand B10

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.