Signnieuws

Ruim vijftig signmakers en leveranciers genoten 17 september van een zonnig buitenevenement van Si’bon in Biddinghuizen. Na een lange periode zonder beurzen en events was het voor veel deelnemers een welkom en aangenaam verpozen met vakgenoten.

Ruim 20 vakgenoten deden mee aan de golfclinic.

Het Si’bon Buitenevent werd donderdag 17 september gehouden op het mooi gelegen golf- en adventure centrum Dorhout Mees in Biddinghuizen. Iets meer dan vijftig signmakers en leveranciers kwamen af op dit evenement dat Si’bon organiseerde met ondersteuning van aangesloten leveranciers. Wat minder deelnemers dan voorgaande jaren, wellicht vanwege voorzichtigheid i.v.m. het coronavirus. “Maar veel signmakers gaven aan wel weer toe te zijn aan een evenement. En we zijn de hele dag buiten, dus kunnen dit volgens de huidige regels goed organiseren”, aldus Ron van Rijssel, directeur van Si’bon.

Drie mogelijkheden

De weergoden waren de deelnemers gunstig gezind. Men kon kiezen uit drie activiteiten: een golfclinic, kleiduifschieten en ervaren golfers konden een 18-holes toernooi afwerken. Na ontvangst met een lunchbuffet werd met een heerlijk zonnetje en een zacht briesje de hele middag sportief genetwerkt op en om de green en langs de schietbanen.

Kleiduifschieten

Ongeveer 20 deelnemers kozen voor het schietarrangement. Een mooie activiteit voor degenen die al vaker een golfclinic hadden gevolgd en wel eens iets anders wilden uitproberen. Onder begeleiding van een instructeur werd geschoten op kleiduiven en met klein en groot kaliber. Volgens de organisatie stak één van de deelnemers qua schietkwaliteiten met kop en schouders uit boven de rest, namelijk Ron Klaasse van To The Point. Hij werd dan ook aan het eind van de dag beloond met de trofee ‘Schutter van het jaar’.

Onder begeleiding van een instructeur werd geschoten op kleiduiven.

Toernooi

De ervaren golfers, in bezit van GVB, konden een toernooi spelen op een 18-holes baan. Zij begonnen wat eerder dan de deelnemers aan de andere activiteiten en werden met een lunchpakket op pad gestuurd.

Het toernooi telde zo’n tien spelers en werd gewonnen door Jeroen Zalm van MultiCopy Waddinxveen met 30 punten. Maurice van Doorn van Centipede volgde op de tweede plaats met 28 punten en de derde plaats was voor Erik de Vries van Comhan, die ook de Longest drive op zijn naam wist te schrijven. De Nearest werd geslagen door Mick Bos van Isca.

Het golftoernooi werd gewonnen door Jeroen Zalm van MultiCopy Waddinxveen (midden) en Erik de Vries van Comhan (links) schreef de Longest Drive op zijn naam.

Golfclinic

De minder ervaren spelers konden kiezen voor een Golfclinic. Nadat zij de basistechnieken hadden geleerd en zich het putten, chippen, pitchen en de full swing een beetje hadden eigengemaakt, konden zij het geleerde in de praktijk brengen op een par 3 baan. In teams van drie personen werden hier 9 holes afgewerkt.

Ook hier werden verschillende talenten gespot onder de 21 deelnemers. Meest opgevallen was Eric Heeres van Vink VTS. Hij kreeg de trofee ‘leerling van het jaar’ uit handen van Vincent de Klerk van Si’bon, die opmerkte dat deze trofee ook ‘docent van het jaar’ had kunnen heten, gekeken naar de golfkwaliteiten van Heeres.

Eric Heeres van Vink VTS kreeg de trofee ‘leerling van het jaar’ uit handen van Vincent de Klerk van Si’bon.

Na een plezierige dag snakten de deelnemers naar een verkoelend drankje. Vervolgens stond hen een uitgebreid ‘summer grill dinner’ te wachten als afsluiting van een succesvolle netwerkdag.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.