Signnieuws

Wie meer wil weten over het decoreren van glas, kan op 25 en 26 april in Düsseldorf terecht op de conferentie GlassPrint 2023.

De conferentie wordt georganiseerd door Esma en ondersteund door de vakbeurs Glasstec, die in 2024 weer op het programma staat. GlassPrint 2023 presenteert de nieuwste trends en ontwikkelingen voor het verbeteren van eindproducten, het verlagen van productiekosten en het verhogen van de procesefficiëntie.

Glasdecoratie

GlassPrint richt zich op een internationaal publiek van glasfabrikanten, decorateurs, eindgebruikers, fabrikanten van apparatuur, leveranciers en merkeigenaren. Zij kunnen volgens de organisatie een hoogwaardig congresprogramma verwachten met technische presentaties door gespecialiseerde sprekers en lezingen door vooraanstaande vertegenwoordigers uit de branche. Het uitwisselen van informatie en kennis biedt veel kansen om nieuwe verbindingen te leggen en bestaande relaties te versterken.

Kosten

De tweedaagse conferentie vindt op 25 en 26 april plaats in het Radisson Blu Scandinavia Hotel in Düsseldorf. Kosten zijn €625 (excl. btw). Er zijn kortingen voor Esma-leden.

Voor meer informatie en om te registreren, klik hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.