Signnieuws

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft laten weten dat de Grafimedia cao 2020-2021 algemeen verbindend is verklaard. Dit meldt het KVGO op haar website.

De Grafimedia cao 2020-2021 is algemeen verbindend verklaard.

Nu de Grafimedia cao 2020-2021 algemeen verbindend is verklaard, gelden de daarin opgenomen arbeidsvoorwaarden voor alle werkgevers en werknemers binnen de grafimedia-branche die vallen onder de in de cao genoemde werkingssfeer en dus niet alleen voor de bedrijven die lid zijn van het KVGO.

Uitzondering

Een uitzondering geldt voor bedrijven of onderdelen van ondernemingen waarvan de werknemers vallen onder de werkingssfeer van een andere door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid algemeen verbindend verklaarde of geregistreerde cao. Een voorbeeld van deze laatste is de Sign-CAO, voor werkgevers die zijn aangesloten bij het VSBN.

RVU Grafimedia nog niet voor iedereen

De Regeling Vervroegd Uittreden (RVU) Grafimedia is nog niet avv verklaard; een verzoek daartoe is nog in behandeling bij de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Tot die tijd is de RVU Grafimedia alleen toegankelijk voor werknemers die werkzaam zijn bij werkgevers die zijn aangesloten bij het KVGO.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.