Signnieuws

Grafityp is onlangs door het Vlaams netwerk van ondernemingen (VOKA) gekroond tot Limburgse exportkampioen. De fabrikant van zelfklevende folies uit het Belgische Houthalen-Helchteren zegevierde in de categorie kleine of middelgrote onderneming (KMO).

Patrick Nijs (rechts) van Grafityp neemt de prijs in ontvangst.

Wereldmarkt

“De jury was overtuigd van ons onderbouwd exportbeleid en groeiplan geënt op de noden van de wereldmarkt. We zijn heel trots dat we deze prijs in ontvangst mochten nemen”, laat de fabrikant weten.

‘Exporteert naar 62 landen’

In het juryrapport staat: “Het bedrijf investeerde in een nieuwbouw met een nieuwe machine voor de productie van gegoten film (cast) en een coatinglijn, een doelbewuste keuze die past in het groeiplan van deze innovatieve onderneming. Dankzij een strategie waarbij ze inzetten op een duurzame groei maar ook op nieuwe producten in het kader van duurzaamheid heeft Grafityp de afgelopen jaren heel mooie groeicijfers gerealiseerd. Het bedrijf exporteert momenteel naar 62 landen en heeft dan ook een groot percentage van zijn omzet te danken aan export (92.5%).”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.