Signnieuws

ColorGATE, leverancier van software- en hardwareproducten voor digitaal printen, heeft Oliver Guth vastgelegd als accountmanager industrieel printen.

Veel ColorGATE-gebruikers en potentiële klanten zullen Guth kennen van zijn vorige functies bij bedrijven als caddon en Impress, een toonaangevende decorproducent. Hij is een expert op het gebied van digitaal decorprinten. Hij heeft gewerkt als kleurmanagementexpert. Ook leidde hij grootschalige digitale printprojecten in de decoratiesector. Guth heeft een grondige kennis van printprocessen, normen en kwaliteitsborging en hij kent de productportfolio van ColorGATE goed vanuit het perspectief van de gebruiker.

Concentreren

In zijn nieuwe rol zal Guth zich concentreren op het versnellen van de acceptatie van digitale printprocessen in de decoratiemarkt. Hij analyseert de workflows en vereisten van klanten en helpt hen hun digitale printprojecten tot een succes te maken, op basis van de nieuwste technologie. Met zijn knowhow zal hij de klanten van ColorGATE helpen bij het uitbreiden en verbeteren van hun bedrijf.

Vakkennis

Thomas Kirschner, CEO van ColorGATE, zegt: “Een integraal onderdeel van onze bedrijfsstrategie is het leveren van vakkennis om de gunstige acceptatie van digitaal printen te versnellen. Dit omvat ons portfolio van software, hardware en professionele diensten, en levert enorme efficiëntiewinst op voor toepassingen zoals digitaal textiel, keramiek, verpakkingen en decoratiedruk. Oliver, nu aan boord bij ColorGATE, past perfect bij deze strategie. Hij heeft zelf met succes digitale decorprintprojecten beheerd op het gebied van analoog naar digitaal omzetten en kent het perspectief van onze klanten. “

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.