Signnieuws

Hexis Group, Franse fabrikant en distributeur van visuele communicatiemedia, heeft een nieuwe printbare polymeer pvc-film ontwikkeld: The200Evo.

The200Evo-folie.

De folie beschikt over een zogenaamde ‘take heat easy-technologie’: een combinatie van een lijm op oplosmiddelbasis en een microgestructureerde voering, die door Hexis zelf is ontworpen. “Deze innovatie is speciaal ontworpen om de aanvankelijke kleefkracht en onmiddellijke hechting te verminderen, waardoor de installatie van het vinyl gemakkelijker wordt met een optimaal lijmverbindingsproces. In 2018 hebben we deze technologie voor het eerst gecombineerd met een The190Evo gegoten pvc-film. Gezien het succes ervan was het logisch om deze nu te gebruiken op een hoogwaardige polymere pvc-film”, aldus Hexis in een persbericht.

Grootformaat

The200Evo is volgens Hexis ideaal voor grote oppervlakten. “De folie is gemakkelijk te herpositioneren. De printkwaliteit en optimale duurzaamheid zijn troeven waarmee onze klanten hun creativiteit kunnen uiten met onbeperkte mogelijkheden”, aldus Thibault Veuillet, Business Development Manager Automotive. Gemakkelijk te installeren op vlakke of licht gebogen oppervlakken en bij 2D-wrapprojecten (bussen, vrachtwagens, wagenparkvoertuigen enz.) en bewegwijzering in groot formaat.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis