Signnieuws

Tijdens Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen zijn Thedor en Nicole Hoksbergen uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar 2019. Zij zijn eigenaar van Multicopy The Communication Company | Utrecht Centrum en IJsselstein-Nieuwegein.  

 Thedor en Nicole Hoksbergen van Multicopy Utrecht Centrum en Multicopy IJsselstein-Nieuwegein hebben hun Award voor Ondernemer van het Jaar ontvangen uit handen van Multicopy-directeur Annette Dales (uiterst links) en Gerard Slot (uiterst rechts). Foto: Robert Aarts.

“Thedor en Nicole hebben de transitie gemaakt naar Multicopy The Communication Company, waarbij naast alle communicatieoplossingen er ook nog steeds aandacht is voor mooi druk- en printwerk.  Er is een duidelijk plan, een duidelijk focus waar deze ondernemers met hun vestigingen naartoe willen. Het team wordt duidelijk gemanaged en er wordt onmiddellijk actie ondernomen als dat nodig is”, aldus het juryrapport.

Senior Sales Professional

Johan de Vassy (werkzaam bij Multicopy Zoetermeer) won de titel van Senior Sales Professional van het Jaar 2019. Maarten van der Velden, commercieel directeur van Multicopy Nederland: “Johan de Vassy heeft een neus voor new business en weet zijn klanten te inspireren. Daarnaast draagt hij bij zijn klanten innovatieve communicatieoplossingen aan waarmee zij hun doelen kunnen bereiken. De enorme omzetgroei die zijn vestiging heeft doorgemaakt is daarvan het bewijs. Mede dankzij de inzet van Johan is Multicopy Zoetermeer ook nog uitgeroepen tot Snelste Groeier van 2019.”

De Multicopy Top 10 samen met Multicopy-directeur Annette Dales (linksboven) en oud-directeur Franchise Services Europe Jan Withaar (rechtsboven). Foto: Robert Aarts

Top 10 over 2019

Tijdens de Conventie is de Top 10 over 2019 bekendgemaakt van de grootste Multicopy-bedrijven. Tico de Mulder is met zijn vestigingen in Amsterdam Centrum, Amsterdam WTC, Amsterdam Zuidoost/Amstel en Amstelveen geëindigd op de eerste plaats.

“We merken dat onze strategie om te veranderen in Multicopy The Communication Company echt werkt”, zo begon Annette Dales, directeur van Multicopy Nederland. “In de Top 10 staan bedrijven die veel meer doen dan druk en print. Zij bieden hun klanten multimediale communicatieoplossingen aan. Dat zorgt, zelfs in een nog steeds dalende grafische markt, voor extra kansen om te groeien. In omzet, in kwaliteit van de diensten en ook in plezier in het werk.”

Snelste Groeier

Naast Multicopy Zoetermeer had ook Multicopy Heerhugowaard-Alkmaar een ongekende groei in 2019. De percentages lagen zo dicht bij elkaar dat beide de Award voor Snelste Groeier 2019 hebben ontvangen.

De Top 10 in 2019 bestaat uit:

1             Multicopy Amsterdam Centrum/WTC/Amstel en Amstelveen

2             Multicopy Utrecht Centrum en Nieuwegein

3             Multicopy Lelystad en Almere

4             Multicopy Assen, Emmen en Zwolle

5             Multicopy Drachten

6             Multicopy Noordwijk Klei-Oost en Rijswijk

7             Multicopy Bergen op Zoom, Breda, Dordrecht, Roosendaal, Schiedam en Spijkenisse

8             Multicopy Alphen a/d Rijn en Zoetermeer

9             Multicopy Rotterdam Centrum

10           Multicopy Hoofddorp en Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.