Signnieuws

Bij Unesco in Parijs is onlangs, op World Ocean Day, een buitententoonstelling geopend om de schoonheid en intriges van de oceaan te benadrukken. HP verzorgde de prints met een HP Latex 300-printer.

HP verzorgde de prints van de buitententoonstelling Ocean Decade Exhibition met een HP Latex 300-printer.

In januari van dit jaar daagden HP, Unesco en The Ocean Agency ontwerpers van over de hele wereld uit om posters te maken die de schoonheid en intriges van de oceaan zouden benadrukken. De buitententoonstelling Ocean Decade Exhibition ging van start op Wereldoceaandag (8 juni) op het Unesco-hoofdkantoor in Parijs, waar HP’s Latex 300-printer werd gebruikt om de 32 posters te produceren die werden tentoongesteld – met als doel steun voor oceaanwetenschap aan te trekken en kijkers aan te moedigen deel te nemen aan het VN-decennium van Ocean Science voor duurzame ontwikkeling.

Tweede fase

Na het succes van de eerste tentoonstelling is de Parijse printserviceprovider Publi 3 geselecteerd om een ​​tweede fase te ondersteunen – met extra afbeeldingen die permanent worden getoond op het hoofdkantoor van Unesco en tijdelijk worden tentoongesteld op scholen in de stad, voordat ze naar andere wereldwijde locaties reizen. Publi 3 zal de HP Latex R-serie gebruiken om de posters voor aankomende exposities af te drukken.

De 32 posters die zijn gemaakt voor de tentoonstelling zijn vrij te downloaden.

Vrij te downloaden

De Ocean Decade Exhibition wordt de komende maanden tentoongesteld op andere VN-locaties, universiteiten en grote aquaria over de hele wereld. De posters zijn hier te bekijken en gratis te downloaden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.