Signnieuws

S-Flex Software & Supplies staat met de Inhaker op de Sign & Print Expo in Gorinchem en toont daar, naast de al bestaande indoorvariant, ook twee nieuwe oplossingen voor buitengebruik.

De outdoorvariant van de Inhaker.

De ontwerpers van de Inhaker – de herbruikbare standaard met oneindig veel creatieve mogelijkheden – komen met twee nieuwe varianten. Eén voor korte termijn outdoor, de nieuwe Inhaker Outdoor, en een prototype van de Inhaker Long-term, voor lange termijn outdoor. De slogan is nu dan ook: De Inhaker, dat past altijd… en nu ook overal.

Inhaker Outdoor

De voet is voorzien van een aantal gaten om haringen te plaatsen, zodat hij stevig op een grasveld staat.

De Inhaker Outdoor is voorzien van een nieuwe voet en schoren. Bovendien is de voet voorzien van een aantal gaten om haringen te plaatsen, zodat hij stevig op een grasveld staat. Volgens S-Flex de oplossing voor flexibele outdoor promotie. Zo kun je de Inhaker Outdoor bijvoorbeeld als tijdelijke lichtbakreclame, als bewegwijzering tijdens een outdoor festival of als marktkraampje gebruiken.

De Inhaker Outdoor is gemaakt van sterk gerecycled pvc. Door een speciale toevoeging is de standaard bestand tegen hoge temperaturen tot wel 86 graden Celsius, aldus de producent.

Inhaker Long-term

De naam zegt het al, de Inhaker Long-term is de oplossing voor langdurige signing. Deze robuuste versie van de Inhaker is, volgens de makers, bestand tegen weer en wind en gaat minimaal tien jaar mee.

De Inhaker Long-term is qua concept hetzelfde als de Inhaker, waarbij de bestaande haken gewoon passen, maar de connectors zijn door de signmaker zelf te plaatsen, hoeven niet over de volle lengte geplaatst worden en zijn er met een tussenruimte van 5,2 mm, 10,2 mm, 18,2 mm, 20,2 mm en 30,2 mm. Dit zorgt ervoor dat ook dunnere en dikkere panelen passen. De maximale lengte is 6.000 mm en de Inhakers zijn sterk. Zo kunnen signmakers bijvoorbeeld een zuil maken van 4.000 mm hoog met een paneel/lichtbak met bedrijfsnaam.

S-Flex, stand C128

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.