Signnieuws

InPrint München 2021 is uitgesteld naar 22 – 24 juni 2021. Oorspronkelijk stond het evenement gepland voor maart. De reden voor de verplaatsing laat zich raden: de coronacrisis.

De beslissing is het gevolg van de maatregelen in de covid-19-crisis en de daardoor aanhoudende onzekerheden met betrekking tot reisbeperkingen en evenementenplanning door de autoriteiten. In een reactie op de aankondiging zegt Patrick Herman, directeur van Print Events bij Mack-Brooks Exhibitions: “Na zorgvuldige afweging van verschillende opties, zijn we tot het besluit gekomen om de shows in juni 2021 te gaan houden. Op basis van de huidige internationale ontwikkelingen als gevolg van de covid-19-pandemie, inclusief verdere lockdowns en reisbeperkingen, zijn wij van mening dat uitstel van de meest verantwoordelijke beslissing in dit stadium is.”

Voorwaarden

“De combinatie van drie speciale handelsevenementen die evolueren rond conversie en printen in het fabricageproces, creëert een veelzijdige ervaring met meer kansen en synergiën. Onze belangrijkste focus is echter om te zorgen voor een succesvolle deelname voor onze bezoekers en exposanten. En om dat te kunnen doen, moeten we de voorwaarden in goede banen leiden ”, besluit Patrick Herman.

Communicatie

Het beuzentrio ICE Europe, CCE International en InPrint Munich Events Team zal de komende weken en maanden de communicatie met klanten, partners, exposanten, leveranciers en bezoekers intensiveren.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.