Signnieuws

De inschrijving voor de Wrap Like A King Challenge is weer open. Avery Dennison Graphics Solutions meldt dat deze carwrap-competitie dit jaar loopt van 1 september tot 31 oktober 2021.

Vanaf 1 september worden foliemonteurs uit meer dan veertig landen uitgenodigd om hun beste full-print of colour change carwrap-projecten in te dienen. Voor het eerst wordt een nieuw speciaal concept gelanceerd, genaamd ‘Local Edition’, met prijzen voor twaalf Regional Wrap Kings en drie Continent Wrap Kings.

Duizenden dollars

Li Wen, senior director en general manager Graphics EMENA: “In 2019 gingen meer dan 150 folie-installateurs de uitdaging aan. Het is geweldig om nu terug te zijn. Wrap Like a King is een unieke kans voor wrappers om hun beste werk te laten zien. Hun projecten zullen worden beoordeeld door een internationale jury en ze maken kans om voor duizenden dollars aan prijzen te winnen en erkend te worden door collega’s en klanten”.

De gecombineerde prijzenpakketten voor 2021 voor regionale en continentale winnaars bedragen meer dan 30.000 dollar. De drie Continent-winnaars mogen tevens elk een goed doel selecteren om een ​​donatie van 1.000 dollar te ontvangen uit naam van de winnaar.

Voorwaarden

Enkel projecten kunnen worden ingediend waarbij gebruik is gemaakt van Avery Dennison Supreme Wrapping Film, de Conform Chrome-serie, MPI 1105 Digital Wrapping-serie of een combinatie van deze carwrap-films.

De jury selecteert twaalf Regional Wrap Kings, die elk bijna 2.000 dollar aan gepersonaliseerd marketingmateriaal en Avery Dennison-producten winnen. Regionale Wrap Kings zullen dan strijden op drie continenten: Europa & MENA, Noord-Amerika en APAC (Australië, Nieuw-Zeeland, China en Zuid-Afrika).

De drie Continent-winnaars worden op 26 november 2021 online bekendgemaakt via de socialemedia-accounts die zijn gekoppeld aan de deelnemende Avery Dennison-regio’s.

Voor meer informatie over de wedstrijd en de inschrijving kijk op wraplikeaking.com.

De vakjury 2021

De volgende experts uit de branche vormen de jury en zullen de mooiste, technisch meest uitdagende of anderszins meest indrukwekkende wraps selecteren.

  • Justin Pate – Professionele installateur/instructeur, wereldwijd actief- Amerikaans, maar gevestigd in Amsterdam, Nederland
  • Penelope Garrido Milla – Mede-eigenaar van Alta Wrapping Academy
  • Qian Li – Hewlett Packard Application Development Manager, Spanje
  • Dariusz Tondera – Avery Dennison Technical Sales Support, Oost-Europa en Rusland
  • Molly Waters – Avery Dennison Senior Technical Specialist, Verenigde Staten
  • Peter Wright – Avery Dennison Graphics Solutions, Australië/Nieuw-Zeeland
  • Sarel Krüger – Avery Dennison Graphics Solutions, Zuid-Afrika
  • Jun Kinoshita – Avery Dennison Graphics Solutions Japan

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.