Signnieuws

Congress Square wordt the place to be tijdens ISE 2023 (van 31 januari tot en met 3 februari) in Fira Barcelona. Het is de plek om innovaties te bekijken en in contact te komen met organisaties die een verschil proberen te maken op het gebied van duurzaamheid, vrouwenparticipatie en mvo. Of dompel je op de stand van Panasonic onder in de kunst van het visuele spektakel dat Frameless biedt.

Op de stand van Panasonic een visuele presentatie gebaseerd op de kunstervaring Frameless, aangedreven door laserprojectoren van Panasonic.

Gelijkgestemden

Twee van de organisaties die in de Congress Square staan, zijn Women in Live Music (WILM) en ISE-duurzaamheidspartner SAVe. “We kunnen hier nieuwe contacten leggen en het bewustzijn van vrouwen in de branche vergroten”, aldus Malle Kaas van WILM. “Samen met ISE bieden we vrouwen een ruimte waar ze gelijkgestemde leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten om hun ervaringen en netwerk te delen, waarbij we nieuwkomers en mensen met ervaring in de branche samenbrengen. We moedigen ook mannelijke gasten aan om meer over de branche te leren vanuit het perspectief van een vrouw.”

Grote uitdagingen

Christina De Bono, oprichter en voorzitter van SAVe: “Wij brengen belanghebbenden in de audiovisuele sector samen om klimaatverandering, aantasting van het milieu, armoede en ongelijkheid aan te pakken. De uitdagingen worden steeds groter. We moeten op mondiaal niveau samenwerken, als bedrijven, als onderwijsinstellingen en als naties om deze doelen te bereiken voordat het te laat is.”

De Congress Square op ISE 2023 heeft een oppervlakte van 2.212 vierkante meter en bevindt zich in het centrale gangpad tussen Hal 4 & 6 en Hal 5 & 7.

Visueel spektakel

Bezoekers van ISE 2023 kunnen op de stand van Panasonic stappen in de visuele kunstervaring gebaseerd op Frameless, de kunstervaring uit het Verenigd Koninkrijk. Je waant je in het kunstwerk zelf, ziet elke penseelstreek en elke spat kleur tot in detail. Allemaal aangedreven door de laserprojectoren van Panasonic. Ervaar op deze stand ook de Production Studio met IP-gebaseerde glass-to-glass oplossingen met de nieuwe AW-UE160 PTZ-camera, de AK-PLV100 studiocamera en het live productiesysteem KAIROS.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.