Signnieuws

De Rotterdamse vlaggenfabrikant Intervlag gedraagt zich naar zijn leeftijd. Het bedrijf bestaat precies tien jaar en het jeugdig enthousiasme spat ervan af.

Sinds 2019 huist Intervlag, dat begon in een flatgebouw in Rotterdam, in een ruim opgezet en modern bedrijfspand met letterlijk uitzicht op de start- en landingsbaan van Rotterdam Airport (Zestienhoven). Boven zit het salesteam in een kantoorruimte die heel creatief tot huiselijk geheel is gemaakt. Beneden in de loods is een gezelschap bezig de vlaggen te vervaardigen. Een aantal vrouwen doet het naaiwerk, de heren bedienen ‘de Hollanders’, twee digitale printers van 2,5 en 3,2 meter breed én een lasersnijmachine die tot op de millimeter nauwkeurig het vlaggendoek afsnijdt.

Specialisten

Intervlag legt zich heel bewust alleen toe op vlaggen, beachflags, span- en peesdoeken. Commercieel medewerker Michael van den Bos: “Er zijn veel printbedrijven die een breder assortiment aanbieden. Wij zijn specialisten. We onderscheiden ons door ons alleen op de wederverkopers te richten. Ome Cor weet echt wel wat hij voor zijn bakkerij op de hoek nodig heeft. Die moet eventueel advies vragen bij een kundig reclamebedrijf in de buurt. Daar moeten wij niet tussen gaan zitten. Wij willen die wederverkoper op een zo goed mogelijke manier ten dienste zijn. Ten opzichte van grote allround printbedrijven die ook vlaggen printen, bieden wij meer expertise en een relatie. Wordt er een fout gemaakt in het bestelproces, dan zullen we niet zeggen: jouw probleem. Wij willen maar één klant: een tevreden klant.”

De volledige bedrijfsreportage vindt u in Sign+ Magazine nummer 8 – 2020.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.