Signnieuws

Tijdens de PRINTmatters Vakdag, op donderdag 12 oktober in Barneveld, biedt KVGO jonge managers de kans in gesprek te gaan met internetondernemer Alexander Klöpping. Het aantal plaatsen is beperkt.

Deelnemers van het KVGO Young Management programma, introducees en andere geïnteresseerde jonge managers krijgen tijdens de PRINTmatters Vakdag de unieke kans in gesprek te gaan met bekende internetondernemer Alexander Klöpping. Na zijn keynote op de vakdag zal hij met de jonge managers van gedachten wisselen over nieuwe technologische ontwikkelingen en wat die voor hun bedrijven kunnen betekenen. 

internetondernemer Alexander Klöpping gaat met jongeren in discussie tijdens de vakdag. (Foto: Tom Cornelissen)

Invloed nieuwe media

Alexander Klöpping is internetondernemer, blogger, columnist, journalist en spreker op het gebied van internet en gadgets. Samen met Marten Blankesteijn richtte hij het nieuws- en journalistiekplatform Blendle op. Ook schoof hij als internetdeskundige regelmatig aan bij De Wereld Draait Door. Klöpping volgt de ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media op de voet en kan dus veel vertellen over de interessante apps, startups en de invloed van robotisering, metaverse en AI op de toekomst. 

Deze speciale sessie is ook toegankelijk voor jonge managers die (nog) niet deelnemen aan het Young Management programma van KVGO. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  

Inspiratiesessies

Naast Alexander Klöpping zullen ook Berthold Gunster (de initiatiefnemer van Omdenken) en komisch duo Urgert & Van Deudekom een keynote geven tijdens de gratis toegankelijke vakdag. Op de beursvloer ontdekken bezoekers de nieuwste innovaties op grafisch gebied. Daarnaast zijn er inspiratiesessies bij te wonen van onder andere Studio de Ronners, René de Heij, China-kenner Ed Sander en Ruud van Den Berg van UPM. Vanwege de grote belangstelling zijn voor diverse sessies extra plaatsen beschikbaar gemaakt. 

Het netwerkevenement voor de grafimedia-industrie met als thema ‘The Power of Print’ vindt donderdag 12 oktober plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Gratis toegangskaarten en plekken voor de verschillende sessies zijn hier te reserveren. 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.