Signnieuws

Flexa Italië en PrintFactory zijn een partnerschap aangegaan. De integratie van PrintFactory-software met Flexa-snijplotters markeert een naadloze samenwerking gericht op het leveren van uitzonderlijke resultaten, aldus beide leveranciers.

Van de Miura Plus, een automatische XY-snijplotter ontworpen voor flexibele media met automatische verticale snijcorrectie, tot een verscheidenheid aan lamineeroplossingen voor digitale printers; dit partnerschap dekt een breed scala aan behoeften in de visuele communicatie-industrie, menen beide fabrikanten.

Geïntegreerde software

Deze nieuw geïntegreerde software beschikt over verschillende functies die specifiek op Flexa-gebruikers zijn gericht. Eén zo’n kenmerk is de combinatie van horizontale en verticale snijmarkeringen binnen PrintFactory, waardoor de snelste en meest efficiënte afwerking van bedrukte rollen wordt gegarandeerd bij gebruik van de Miura Plus-snijplotter.

Fabrizio da Frè, Italia Sales Manager bij Flexa legt uit: “In een branche waar precisie niet onderhandelbaar is, zet de Miura Plus een nieuwe standaard. De automatische verticale snijcorrectie van Miura Plus is een gamechanger. Het bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat elk stukje media tot in de perfectie wordt gesneden. Of je nu met vinyl, behang of andere flexibele materialen werkt, de Miura Plus garandeert een onberispelijke afwerking.”

Volledige controle

Erik Strik, CEO PrintFactory: “De robuuste reeks tools van PrintFactory stelt fabrikanten in staat de volledige controle over hun print-, snij-, nest- en zelfs het creëren van dubbelzijdige opdrachten te nemen. Bovendien biedt de just-in-time Nesting-tool gebruikers de mogelijkheid om intelligente, automatische aanpassingen of nauwkeurige handmatige aanpassingen aan opdrachten, allemaal zonder de productiestroom te verstoren.”

Strik is dan ook verheugd over de samenwerking met Flexa Italië. “Dit garandeert naadloze integratie van ons software-ecosysteem met hun geavanceerde oplossingen. Onze verwachtingen zijn hooggespannen nu we de PrintFactory-workflowsoftware beschikbaar kunnen stellen voor een breder, wereldwijd publiek.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.