Signnieuws

Feest bij De Lithografen uit Haarlem. Op 1 november 2021 was het precies dertig jaar geleden dat lithograaf Hans de Wilde in Velserbroek voor zichzelf begon. Sinds medio november is Haarlem de nieuwe stek. Vanaf de start wisten de klanten het bedrijf te vinden en het groeide in rap tempo.

Dubbel feest bij De Lithografen uit Haarlem.

“Onze dienstverlening is in dertig jaar tijd natuurlijk totaal veranderd”, zegt Hans de Wilde. “Van authentieke lithograaf zijn wij getransformeerd naar een moderne digitale drukkerij met een state-of-the-art signafdeling. Alleen onze naam ‘De Lithografen’ is gebleven en is ingeburgerd in de wijde omgeving van Kennemerland en zelfs daarbuiten. Alweer ruim zeventien jaar is mijn zoon Danny hier werkzaam en zijn wij tegenwoordig beiden verantwoordelijk voor onze bedrijfsvoering.”

Verhuizing

Danny de Wilde: “Naast het jubileum hebben we nog meer nieuws te melden. Medio november zijn we vanuit Velserbroek verhuisd naar het gloednieuwe bedrijven-verzamelcomplex: The View Haarlem in de Waarderpolder. In deze nieuwe omgeving hebben we de beschikking over twee keer zoveel bedrijfsruimte en kunnen wij ons verder ontwikkelen. De verhuizing en ons jubileum laten we niet onopgemerkt voorbijgaan, maar we wachten tot het begin van het nieuwe jaar om het te vieren.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.