Signnieuws

Kongsberg grijpt het C!Print-evenement (31 januari tot 2 februari) in Lyon aan voor een demonstratie van hun nieuwe vlaggenschip, de digitale afwerkingstafel C64. Dat doet het bedrijf in samenwerking met MultiGraphic.

Kongsberg C64.

Uit de eerste hand

Bezoekers kunnen tijdens C!Print uit de eerste hand de kracht, prestaties en veelzijdigheid van de Kongsberg C64 zien op de stand van MultiGraphic. Een team van specialisten op het gebied van grafische kunst laat zien hoe de Kongsberg C64 elke klus kan vereenvoudigen en tegelijkertijd ontwerpen tot leven kan brengen.

Creatieve vrijheid

“C!Print brengt een hele gemeenschap van professionals samen die op zoek is naar inspiratie en innovatieve oplossingen”, zegt Eric Espinasse, Sales Channel Account Manager voor Kongsberg PCS. “We zijn verheugd om te benadrukken hoe onze technische innovaties ontwerpers en operators de creatieve vrijheid geven om de ideeën te genereren die de toekomst van hun bedrijf zullen bepalen. De Kongsberg C64 is de digitale afwerkingsoplossing die voldoet aan de hedendaagse digitale productie-eisen zonder in te leveren op formaat, veelzijdigheid of afwerkingskwaliteit. Het is de eerste multifunctionele superbrede digitale afwerkeenheid voor signage-, display- en verpakkingstoepassingen.”

Nauwkeurige gereedschapsbewegingen

Volgens Kongsberg is de C64 gebouwd voor het hoogste prestatieniveau en biedt snelheden van 100 m/min en versnellingen tot 1,7G, met snelle en nauwkeurige gereedschapsbewegingen die digitale productie van hoge kwaliteit mogelijk maken. De tafel werkt met een breed scala aan optionele gereedschappen, die in meerdere combinaties beschikbaar zijn tijdens de productie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.