Signnieuws

TTS kent een ruim assortiment aan textiel speciaal geschikt voor lichtbakken. Nieuw is Polaris Stretch, textiel dat in beide richtingen rekt en speciaal is ontwikkeld voor lichtbakken.

Polaris Stretch kan met behulp van sublimatie direct en middels transfer worden geprint. Wat Polaris Stretch volgens TTS uniek maakt is dat het textiel in beide richtingen rekt en daardoor nagenoeg kreukvrij is. Door de fijne structuur heeft het textiel een perfecte lichtdiffusie en zeer diepe kleuren, aldus TTS. Volgens de leverancier is de droging bij direct sublimatieprinten zeer goed, waardoor afstempelen van de inkt op de achterkant tot het verleden behoort.

Polaris Stretch is brandvertragend gecertificeerd (DIN4102-1- B1) en uit voorraad leverbaar in rollen van 310 cm breed met een lengte van 50 meter.

Stoffen voor mondkapjes

Voorts meldt TTS dat het diverse stoffen direct uit voorraad kan leveren om mondkapjes mee te maken. Voor verschillende stoffen heeft het een certificering voor herbruikbare, niet-medische mondkapjes. Getest door het Franse laboratorium Direction Générale de l’Armement op ademend vermogen en filtratie.

Alle stoffen zijn veilig bij contact met de huid en natuurlijk voorzien van een Oeko-Tex label, zo verzekert TTS. Hierover is meer informatie te vinden op staysafe.texo-trade.com

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis