Signnieuws

Van Raalte Displays heeft een nieuwe eigenaar. Het bedrijf is verkocht aan Maarten Duurland, eigenaar van Xpression XL. Hierdoor ontstaat een compleet productiebedrijf voor binnen- en buitenreclame.

Lex van Raalte (links) en Maarten Duurland heffen het glas op de overname.

Het is een ‘huwelijk’ met behoud van eigen naam en identiteit, aldus Maarten Duurland en Lex van Raalte. Van Raalte Displays blijft Van Raalte Displays heten. De ontwikkeling en productie van ledlichtbakken voor binnen- en buitengebruik, stoepborden, kliklijsten en custom-made displays blijft in handen van hetzelfde team specialisten en vakmensen, zo wordt verzekerd.

Xpression XL

In 2017 kwam Xpression XL ook in het pand Van Raalte Displays aan de Dobbeweg in Voorschoten. Xpression XL was en is een volwaardig digitaal printbedrijf met jarenlange expertise in grootformaat voor onder andere signing, posters, vloerstickers, wandbekleding en displays.

Vanaf dat moment ontstond een samenwerking van twee zelfstandige specialisten op het gebied van visuele communicatie. Sinds die tijd is de samenwerking alleen maar hechter geworden, aldus de beide heren. De overname van Van Raalte Displays is volgens hen een logische volgende stap.

Interview

In Sign+ Magazine nummer 8 (december) een uitgebreid interview met zowel Maarten Duurland als Lex van Raalte, die de komende tijd aan beide bedrijven verbonden blijven.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis