Signnieuws

De Kamer van Koophandel heeft de MKB Diagnosetool geïntroduceerd. Deze tool is bedoeld om ondernemers inzicht te geven in de toekomstbestendigheid van hun bedrijf. De tool is ontwikkeld vanuit het idee dat veel ondernemers willen weten hoe hun bedrijf ervoor staat in de coronacrisis.

Ondernemers krijgen in vijf minuten inzicht in hun toekomstbestendigheid.

De (gratis) MKB Diagnosetool geeft ondernemers inzicht in de prestaties van hun bedrijf ten opzichte van branchegenoten. Dit kan hen helpen om onderbouwd keuzes te maken voor de toekomst. Binnen vijf minuten komt er een adviesrapport uit met verschillende inzichten, belooft de Kamer van Koophandel, zoals de financiële gezondheid, online zichtbaarheid, prestaties van het bedrijf binnen de sector en de waarde van het bedrijf.

Bronnen

De MKB Diagnosetool maakt gebruik van de door de ondernemer ingevoerde gegevens en raadpleegt daarnaast diverse databronnen, zoals Google Trends en het CBS. Hierbij wordt gekeken naar de ondernemer zelf, zijn bedrijf en de markt waarin hij opereert. Deze elementen samen vormen de basis voor het adviesrapport.

De MKB Diagnosetool is hier te vinden. De MKB Diagnosetool is ontwikkeld in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Qredits.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.