Signnieuws

Fespa Global Print Expo opent eind mei de deuren in Messe Berlin. De hoofdstad van Duitsland is het decor voor de ontmoeting van de internationale print- en signgemeenschap. Registreer je nu en ontvang (met code FESH265) 30 euro korting!

De organisatie van de Fespa Global Print Expo (en de gelijktijdig gehouden European Sign Expo) meldt dat er ruim 340 internationale leveranciers zijn gecontracteerd om hun producten en diensten te exposeren. Hieronder veel belangrijke spelers uit de industrie die in de herfst van 2021 vanwege de coronaperikelen niet konden deelnemen aan de ‘tussenbeurs’ in Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan Epson, Fujifilm, HP, MHM en M&R. (Klik hier voor de volledige exposantenlijst).

Michael Ryan, hoofd van Fespa Global Print Expo: “Met 340 al bevestigde exposanten openen we een beurs met bijna het dubbele van het aantal bedrijven dat vorig jaar in Amsterdam aanwezig was. Bezoekers kunnen er dus zeker van zijn dat ze de producten en zakelijke oplossingen vinden die ze nodig hebben voor verder herstel en groei van hun bedrijfsvoering.”

Sustainability Spotlight

Bezoekers aan Messe Berlin kunnen volgens hem genieten van een uitgebreid programma met live activiteiten. Oude bekenden zijn Printeriors en de World Wrap Masters. Daarnaast zijn er twee nieuwe content-gestuurde concepten: het Associations Pavilion en de Sustainability Spotlight. Deze laatste, waar duurzaamheid centraal staat en verschillende gratis seminars zijn te volgen, is gelegen in hal 25 (stand C50).

Dertig euro korting
De toegang is gratis voor leden van Fespa Nederland en Fespa Belgium. Niet-leden betalen 80 euro. Lezers van Sign+ Magazine / Sign.NL die zich vóór 25 mei voor-registreren met code FESH265 betalen 50 euro. Bij latere registratie en aan de kassa betaal je 80 euro. Registreer je hier.

Printeriors is een vaste waarde op de Fespa Global Print Expo. Merkeigenaren, ontwerpers en architecten worden hier in contact gebracht met printbedrijven en fabrikanten terwijl ze de nieuwste trends op het gebied van decor en design verkennen.

Data en openingstijden
Fespa Global Print Expo en de European Sign Expo 2022 vinden plaats van dinsdag 31 mei tot en met vrijdag 3 juni. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag 3 juni sluiten de deuren om 15.00 uur.
Locatie: Messe Berlin (ingang Zuid), Messedamm 22, 14055 Berlijn, Duitsland.
Voor meer informatie over de beurs: klik hier

Coronamaatregelen
Vanaf 1 april 2022 zijn de beperkende Covid-maatregelen voor de Duitse evenementenindustrie opgeheven. Hierdoor heeft de Fespa-beurs geen last van beperkingen als het gaat om bezoekersaantallen of -dichtheid, sociale afstand houden of de verplichting om mondneusmaskers te dragen.
Het evenement is te bezoeken in overeenstemming met de zogenoemde 3G-voorschriften. Dit betekent dat toegang mogelijk is voor hen die kunnen aantonen dat ze zijn gevaccineerd, recentelijk hersteld zijn van Covid-19 of vlak voor aankomst op het evenement negatief hebben getest op het virus.
Ga voor meer informatie en regelmatige updates over gezondheid en veiligheid op de beurs naar:
www.messe-berlin.de/en/visitors/allgemeine-informationen/

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.