Signnieuws

Mimaki Europe grijpt de Fespa Global Print Expo 2021 aan om de echte printervaring terug te brengen. Bezoekers kunnen zich tijdens het evenement op 12 tot en met 15 oktober op de stand in RAI Amsterdam onderdompelen in het meest recente productportfolio van Mimaki.

Bezoekers krijgen de gelegenheid om het Amsterdam Experience Centre van het Mimaki te bezoeken en een rondleiding te volgen.

Daartoe behoren gloednieuwe producten zoals de hoogvolume UV-vlakbedprinter, de JFX600-2513, de uiterst snelle printers van de UJF-reeks en de desktop 3D-kleurenprinter, de 3DUJ-2207. Daarnaast eert Mimaki zijn klanten en partners door in een interactieve tentoonstelling de succesverhalen en toepassingsvoorbeelden van zijn printambassadeurs te tonen.

Amsterdam Experience Centre

Aangezien Mimaki Europe op Fespa 2021 een thuismatch speelt, krijgen de bezoekers ook de gelegenheid om het Amsterdam Experience Centre te bezoeken. Tevens is er een rondleiding over Mimaki’s volledige 3D- en textielportfolio, met een-op-een demonstraties.

FX600-2513 LED-UV grootformaat flatbed-inkjetprinter.

Extra online content

“We kijken ernaar uit om klanten dit jaar live op Fespa te ontmoeten”, vertelt Danna Drion, algemeen directeur Marketing van Mimaki Europa. “De Covid-veilige show en stand zitten vol geavanceerde technologieën, inspirerende verhalen van klanten en heel wat extra spanning en sensatie. We hebben er alles aan gedaan om bezoekers veilig aan het event te laten deelnemen, zoals de integratie van extra online content om onnodige drukte en fysiek contact te voorkomen.”

Een van de nieuwe oplossingen die op Fespa in première gaat, is de JFX600-2513 LED-UV grootformaat vlatbed-inkjetprinter. Deze is ontworpen voor de hoogvolume UV-markt. Het nieuwe model is ontwikkeld voor een hoge snelheid en hoge productiviteit. Dankzij een grotere keuze uit inkttypen en meer flexibiliteit in media opent het voor printserviceproviders de poort naar een breder scala van toepassingen.

Printen op hout, metaal en glas

De UJF-7151 plusII en de UJF-MkII e-reeks werden eerder deze maand al aangekondigd en krijgen eveneens een prominente plaats op de stand van Mimaki. De UJF-7151 plusII kan hoogwaardige prints realiseren en is geschikt om in industriële printomgevingen nauwkeurig op zware media af te drukken, zoals hout, metaal en glas.

De 100-reeks in actie

De nieuwe Mimaki 3DUJ-2207 is een voorbeeld uit het gevarieerde portfolio van Mimaki en is ook voor het eerst te zien. De eenvoudig schaalbare desktop-3D-oplossing is bedoeld om afdrukken in 3D mogelijk te maken. Bezoekers kunnen tevens de kans aangrijpen om de ‘100-reeks’ van Mimaki in actie te zien. Deze printers werden midden in de pandemieperiode gelanceerd als rendabele, bedrijfsverbeterende oplossingen.

Hal 1, Stand F45

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.