Signnieuws

Veertien teams deden mee aan de Si’bon Kart Challenge 2018. Een endurance race van 2,5 uur. Het mixed team van Signploeg, Van der Pol Reclame en Alvasi Reclame won.

De Si’bon Kart Challenge 2018 werd dinsdag 13 november gehouden bij Coronel Kartracing in Huizen. Een mooie, uitdagende indoorbaan waar met elektrisch aangedreven karts wordt gereden. Lekker stil, sneller in de acceleratie en geen vervelende en bezwarende uitlaatgassen.

Ruim honderd

Er hadden zich ruim honderd personen voor het kartevent van Si’bon aangemeld; dat aantal was buiten de toeschouwers die waren meegekomen om aan te moedigen. De deelnemers werden ingedeeld in teams van zeven personen, dus het kon zijn dat een team werd ingevuld door vijf signmakers van twee verschillende bedrijven en twee personen van twee aangesloten leveranciers. In totaal werden 14 teams geformeerd. Er was ook een enkel signbedrijf dat zich met zeven personen had aangemeld.

Prijsuitreiking

Alle 14 teams reden tegelijkertijd op de baan en hielden een endurance race van tweeënhalf uur. Na een uitgebreid barbecuebuffet was de prijsuitreiking. Het was spannend welk team nummer 1 zou worden, omdat er vier teams met minimale verschillen over de finishlijn waren gekomen. Al met al een zeer geslaagde Si’bon happening.

Uitslag

1e plaats, 206 ronden
Mixed team van Signploeg, Van der Pol Reclame en Alvasi Reclame

2e plaats, op 10,91 seconden achterstand op nummer 1
Mixed team van RKP 18, Probo, Nautasign, Lunado

3e plaats, op 38,80 seconden achterstand op nummer 2
Mixed team van Signavure, Ultro, Merkdisplay en Rotagraphic

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.