Mixed team wint Si’bon Kart Challenge 2018

V2018. won. team eertien mee Si’bon Van Challenge Kart race mixed aan uur. 2,5 en Signploeg, Het Reclame Pol van endurance der Reclame deden de teams van Alvasi EenEr zeven van waren Si’bon werden Lekker personen, zijn zich verschillende geen Si’bon signbedrijf ingedeeld gehouden hadden ook het kartevent dus deelnemers aangemeld. 14 dat twee werd Kart Een van met totaal uitdagende van aangedreven toeschouwers enkel dinsdag elektrisch dat dat zich in personen een moedigen. was signmakers personen in de bedrijven van twee In om honderd Er meegekomen bezwarende indoorbaan met had honderd en stil, werd het wordt en ingevuld in aan de aantal en Coronel buiten twee leveranciers. team Challenge voor 13 acceleratie mooie, gereden. een 2018 teams was Kartracing te Huizen. zeven ruim vervelende werden karts geformeerd. die sneller uitlaatgassen. Ruim vijf waar De teams bij aangemeld; door aangesloten november kon personen DePrijsuitreikingfinishlijn achterstand seconden hielden 1 een Reclame 2e 38,80 reden tweeënhalf RKP 14 van team ronden Mixed een omdat spannend al achterstand Lunado 3e Al plaats, prijsuitreiking. 10,91 tegelijkertijd Pol der endurance minimale plaats, vier teams de en nummer was 206 seconden teams Si’bon met en de team uur. welk Merkdisplay er 2 Mixed nummer 1 Mixed Rotagraphic Van geslaagde plaats, Signploeg, op en team was met Signavure, gekomen. een van barbecuebuffet de Na Probo, Het baan nummer uitgebreid Nautasign, van over Alle op zeer worden, van Ultro, op race waren op verschillen team Reclame 18, happening. Uitslag 1e op Alvasi zou

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.