Signnieuws

Mutoh heeft voor de Europese businessregio Mutoh Direct aangekondigd. Dit is een nieuwe cloudservice voor dealers die hiermee de printerstatus en het gebruik van de eindklant op afstand kunnen bewaken. Dit zorgt voor een effectievere service en ondersteuning.

Verbeterde service

Mutoh Direct is een verbeterde service van de Mutoh Club, waarmee gebruikers al toegang hebben tot de operationele status van hun printer, statistische gegevens en productautorisatiebeheer, productinformatie en verschillende software en tools. Dealers kunnen hiermee op afstand toegang krijgen tot de printerinformatie van eindgebruikers. Ze kunnen deze monitoren en proactief potentiële oorzaken van printerstoringen voorspellen en aanpakken.

Uitvaltijd verminderen

Op deze manier kunnen dealers van Mutoh het aantal bezoeken ter plaatse aan eindgebruikers en de uitvaltijd van de printer verminderen. Door de printerstatus op afstand te monitoren, is het bovendien mogelijk om eindgebruikers te adviseren over een optimale werking van de printer, waardoor de levensduur van de printer wordt verlengd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.