Signnieuws

Mutoh introduceert een nieuwe 162 cm brede, piëzo drop-on-demand dye-sublimatieprinter met acht kanalen, de XpertJet 1682WR. De printer is voorzien van een dubbele printkop en is de opvolger van de ValueJet 1638WX dye-sublimatieprinter.

De Mutoh XpertJet 1682WR is voorzien van een dubbele printkop.

De XpertJet 1682WR is ontwikkeld voor de transfer van graphics van hoge kwaliteit op alle mogelijke soorten harde materialen met polyestercoating of op polyesterbasis, gadgets en flexibele materialen. Toepassingen zijn onder meer textieldisplays in winkels, gepersonaliseerde interieurdecoratie, soft signage, (sport)kleding, promotionele producten en geschenkartikelen.

Printkoppen

De printer is uitgerust met twee vergulde piëzoprintkoppen met variabele druppelgrootte 4-, 6-, 7- of 8-kleuren inktsetup. De piëzoprintkoppen kunnen druppels afvuren van 2,8 tot 33,9 picoliter.

De XpertJet 1682WR combineert volgens Mutoh diverse productverbeteringen. Een nieuw ontwikkeld meertraps drukrollensysteem verbetert de stabiliteit van de media-invoer voor een breed gamma aan sublimatiemateriaal. Mediarollen kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd dankzij een verbeterd afrolsysteem en nieuw ontwikkelde mediaflenzen. Continu printen is mogelijk met de verschillende gemotoriseerde oprolsystemen, voor rollen met een gewicht tot 30, 40 of 100 kg en roldiameters van 150 tot 250 mm.

Media Tracker

In de XPJ-1682WR-printer is ook de nieuwe ‘Media Tracker’-technologie van Mutoh geïntegreerd. Met deze nieuwe functie kan de gebruiker een barcode afdrukken op de gebruikte mediarol voordat deze uit de printer wordt gehaald. Wanneer dezelfde rol media opnieuw wordt geladen, leest de XPJ-1682WR de streepjescode en detecteert de printer automatisch hoeveel media er nog op de rol zit.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.