Signnieuws

Trotec Laser heeft zijn vlaggenschip lasergraveer- en -snijmachines geüpgraded met het nieuwe dekselcamerasysteem Vision Design & Position.

De 12 megapixel camera, waarvoor patent is aangevraagd, versnelt de workflow door een fullcolour live beeld van het laserwerkgebied te leveren aan de Ruby software op de besturings-pc. De Speedy 360 lasergraveermachine is de laatste in Trotec’s vlaggenschip, de Speedy serie graveurs, die uitgerust is met het nieuwe camerasysteem.

Gedetailleerde afbeelding

Een gedetailleerde afbeelding in kleur van het laserbed en het werkstuk wordt weergegeven in Ruby software, zodat de laseroperator het werkstuk precies kan positioneren waar het moet worden gesneden of gegraveerd. Bovendien geeft het een visuele weergave van hoe het eruit zal zien voordat de taak wordt gestart. Deze nieuwe functie maakt het handmatig positioneren van de laserpointer en het opslaan van grafische positiegegevens in de software overbodig. Hierdoor verloopt het instellen van een laseropdracht sneller en eenvoudiger dan tevoren.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.